​Professionel airconditionservice til alle mærker

​Trænger bilens aircondition til at blive serviceret? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Magnussen Biler har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi tilbyde professionel airconditionservice, uanset hvilket mærke der er tale om. Vi servicerer primært hos kunder i Fredericia, Middelfart, Børkop og omegn.

Vi er et kompetent autoværksted med mere end 24 års erfaring i branchen. Vi kan derfor tilbyde professionel service og reparation af din bils aircondition. Vi servicerer alle mærker, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Airconditionservice – hvor ofte?

Med tiden taber alle aircondition- og klimaanlæg kølemidlet, og dermed bliver køleevnen nedsat. Et almindeligt airconditionsystem taber 10 % af sit kølemiddel hvert år. Kølemidlet indeholder olie, som smører systemet under brug. Hvis anlægget kører tør, risikerer du, at det går i stykker. Du bør derfor jævnligt få foretaget et airconditionservice, så du er sikker på, at anlægget fungerer optimalt.

Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave du stiller os. Vi arbejder professionelt og effektivt, hvilket betyder, at du aldrig skal undvære din bil længere end højst nødvendigt. Du kan desuden være sikker på, at vi leverer veludførte løsninger hver gang.

Kontakt os og hør mere om airconditionservice

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af airconditionservice til en god pris? Så er du velkommen til at komme forbi værkstedet i Fredericia. Vi står dog også altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig på telefon 51 91 70 00 eller over e-mail michael@magnussenbiler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Magnussen Biler har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​