​Professionel undervognsbehandling af alle biler

Er bilens undervogn behandlet? Hvis ikke, så kan det godt betale sig at få det gjort hurtigst muligt. Hos Magnussen Biler tilbyder vi undervognsbehandling af alle slags biler, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Vi har værksted i Fredericia, hvorfra vi servicerer kunder fra Middelfart, Børkop og omegn.

Det skiftende vejr, vi har i Danmark, er hårdt for bilerne på vejene, hvor særligt undervognen er meget udsat. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget en professionel undervognsbehandling af bil, som beskytter mod rust og gennemtæring. Vi foretager behandling af alle biltyper og -mærker.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Det er ikke muligt at angive en nøjagtig pris på, hvad en undervognsbehandling koster, da det varierer meget fra opgave til opgave. Det kommer eksempelvis an på, hvilken slags bil der er tale om, samt hvor omfattende behandlingen er. Hos os er du dog altid garanteret konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på.

Vi er et professionelt autoværksted, som har mere end 24 års erfaring i branchen. Derfor ved vi, hvordan arbejdet skal udføres ordentligt, og vi garanterer derfor altid solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Har du spørgsmål til vores undervognsbehandling? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du må altid kigge forbi vores værksted eller kontakte os på telefon 51 91 70 00 eller e-mail michael@magnussenbiler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Magnussen Biler har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​