dækcenter tilbyder sikker opbevaring af dæk

Har du brug for et sted til opbevaring af dæk? Hos Magnusse​n Biler tilbyder vores dækcenter dækopbevaring til fordelagtige priser, og vi har især mange kunder fra Fredericia, Middelfart og Børkop. Nøgleordene hos os er tryghed og kvalitet, men dette er bestemt ikke noget, der går ud over vores priser, der altid er i den lave ende.

​Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør opbevare dine dæk hos os, og vores priser er desuden inkl. hjulskift per sæson. Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at opbevare sine dæk et tørt og sikkert sted, da du på den måde sikrer, at de bevarer den gode kvalitet og ikke bliver slidte.​

Sikker og optimal opbevaring af dæk

Vi sørger altså for at give dig den mest optimale løsning, når det kommer til opbevaring af dæk, og det gælder, uanset om der er tale om sommerdæk eller vinterdæk. På den måde kan du vide dig sikker på, at du er sikkert og godt kørende i trafikken uanset årstiden. Hvis du vil holde din bil driftssikker, er det vigtigt, at du husker at pleje den og vedligeholde samtlige dele af den.

Det kan du f.eks. gøre ved at levere dine dæk til opbevaring i vores dækcenter, og herudover skal det nævnes, at vores automekaniker også kan være behjælpelige med alle skader på din bil – det gælder også for forsikringsskader.

​Ring til vores dækcenter for mere information

Når det kommer til opbevaring af dæk, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til, da vi har 24 års erfaring som dækhotel, og vores medarbejdere har de rette kompetencer og den rette viden inden for dette område.

Du er derfor garanteret opbevaring i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, som alle vil kunne få råd til. Vil du vide mere om, hvad vi vil kunne tilbyde i forhold til dækopbevaring, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til vores dækcenter allerede i dag. Det kan du gøre ved at skrive til os på e-mail: michael@magnussenbiler.dk eller ved at ringe til os på telefon: 51 91 70 00.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Magnussen Biler har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​