Vi tilbyder professionel klargøring af bil​

Mangler du hjælp til klargøring af bil? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Magnussen Biler har vi mange års erfaring på området, hvorfor vi kan tilbyde klargøring af alle slags biler. Vores autoværksted er beliggende i Fredericia, og derfor servicerer vi typisk kunder herfra samt fra Middelfart, Børkop og omegn.

​Vi er et professionelt bilværksted med mere end 24 års erfaring på området. Du kan derfor trygt lade os være din næste samarbejdspartner. Vi anvender udelukkende anerkendte produkter, så du er sikret klargøring af bil af høj kvalitet.

Få hjælp til klargøring af bil til alle typer og mærker

Uanset hvilken biltype eller -mærke du har, så står vi klar til at tilbyde professionel klargøring af bil. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at varetage enhver opgave. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp.

Hos os er du garanteret veludført arbejde til den aftalte tid. Vi giver desuden altid en så god pris som muligt, uanset hvad opgaven lyder på. Vores kompetente medarbejdere har en stor passion for biler og står altid klar til at give både dig og din bil en så god service som muligt.

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med klargøring af bil? Det kan være, at din bil skal sælges, eller det kan være, den blot trænger til en kærlig hånd. Uanset hvad står vi klar til at løse opgaven professionelt. Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted, eller du kan kontakte os på telefon 51 91 70 00 eller over e-mail michael@magnussenbiler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Magnussen Biler har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​