Professionel udskiftning af forrude på alle biltyper

Skal bilen have ny forrude? Så står vi hos Magnussen Biler altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt autoværksted med mere end 24 års erfaring i branchen. Vi udfører primært udskiftning af forrude hos kunder i og omkring Fredericia, Middelfart og Børkop.

Er bilens forrude revnet eller beskadiget på anden vis? Så kan du hurtigt og nemt bestille tid til en udskiftning her hos os. Vi står klar til at skifte og reparere alle slags bilruder, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi skifter din rude hurtigt og professionelt.

Hvad koster udskiftning af forrude?

Den nøjagtige pris på udskiftning af forrude afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvilken slags rude der er tale om samt opgavens samlede omfang. Her på vores autoværksted er du dog altid garanteret fornuftige priser, uanset hvilken opgave du stiller os.

​Skal vi hjælpe dig?

​Skal vi foretage udskiftning af forrude for dig? Så er du velkommen til at kigge forbi vores værksted i Fredericia med det samme for at høre nærmere. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os på telefon 51 91 70 00 eller e-mail michael@magnussenbiler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Magnussen Biler har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​