Service på bil og reparationer på alle bilmærker

Søger du et professionelt værksted til service på bilen? I så fald er du havnet det rette sted. Hos Magnussen Biler kan vi være behjælpelige, når det kommer til reparation af biler, og vi har især mange kunder fra Fredericia, Middelfart og Børkop. Vi har 24 års erfaring i branchen, hvorfor vi har de rette kompetencer i forhold til at klare alle skader på biler, og det gælder tilmed for forsikringsskader.

​Vi tilbyder altså bilservice og bilreparation på samtlige bilmærker, og vi vil også kunne være behjælpelige, såfremt der er tale om motorcykler. Endelig skal det nævnes, at du gratis kan få en lånebil stillet til din rådighed, imens vi servicerer din egen bil. Du skal blot sørge for at rydde den op og tanke den efter brug. 

Hvor ofte skal en bil til service?

​Men hvor ofte skal en bil til service? Dette afhænger naturligvis af bilens model og mærke, og herudover afhænger det også af, hvor gammel bilen er, og hvor ofte og hvordan du bruger den. 

Der er visse biler, der skal til service, når de har kørt 15.000 kilometer, mens andre er i stand til at køre hele 50.000 kilometer imellem, at de skal til service. Hvis du ikke når at køre så langt, gælder årsintervallet, der som regel er hvert år eller hvert andet år. Vi tilbyder bilservice uanset bilmærke til en billig pris, alle vil kunne få råd til.

Hør mere om vores service på bil

​Vores autoværksted har 24 års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at tilbyde en lang række services, når det kommer til service på bil. Vores mangeårige erfaring gør desuden, at du er garanteret et resultat i høj kvalitet, uden at dette er noget, der går ud over vores priser.

Ønsker du at høre mere om, hvad vores automekaniker vil kunne tilbyde dig i forhold til bilreparation, skal du være velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 51 91 7000 eller ved at skrive til os på e-mail michael@magnussenbiler.dk

Autoværksted​

Salg/Montering af​

Aircondition 

Audiomontering 

Autoalarmer 

Autoglas 

Autokølere 

Autostereo

Dækafbalancering

Dækmontering

Elanlæg

Elektronik

Elruder

GPS tyverisikring (satelitovervågning)​

Klargøring til syn

Klimaanlæg

Lakskader

Mobiltelefon

Motorstyring

Navigationsanlæg​​

Services

4 gas måling 

Fejlkodelæsning

Værkstedsbil /lånebil

Autoopretning

Serviceeftersyn

4-hjulsudmåling

Centrallås

Skadeservice

Reparation af

Biler 

Veteranbiler

Campingvogne

Dæk og fælge​

Trailer 

Havemaskine

Faciliter

Skadecenter

Støvsugning

Olieudsugning

Salg af

Biler

Dæk og fælge

Udlejning af

Bil

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​

Åbningstider

Mandag​-torsdag

08:00 - 17:00​

Fredag

08:00 - 16:00​

Weekend lukket