Opbevaring af dæk i høj kvalitet

Har du brug for et sted til opbevaring af dæk? Hos Magnussen Biler tilbyder vi dækopbevaring til fordelagtige priser, og vi har især mange kunder fra Fredericia, Middelfart og Børkop. Nøgleordene hos os er tryghed og kvalitet, men dette er bestemt ikke noget, der går ud over vores priser, der altid er i den lave ende. 

Der er således mange gode grunde til, hvorfor du bør opbevare dine dæk hos os, og vores priser er desuden inklusive hjulskift per sæson. Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at opbevare sine dæk et tørt og sikkert sted, da du på den måde sikrer, at de bevarer deres gode kvalitet og ikke bliver slidte.​

Sikker og optimal opbevaring af dæk

Vi sørger altså for at give dig den mest optimale løsning, når det kommer til opbevaring af dæk, og det gælder, uanset om der er tale om sommer- eller vinterdæk. På den måde kan du vide dig sikker på, at du er sikkert og godt kørende i trafikken uanset årstiden. Hvis du vil holde din bil driftssikker, er det vigtigt, at du husker at pleje den og vedligeholde samtlige dele af den. 

Det kan du for eksempel gøre ved at levere dine dæk til opbevaring hos os, og herudover skal det nævnes, at vores automekaniker også kan være behjælpelige med alle skader på din bil, og det gælder også for forsikringsskader.

Ring med det samme for mere information

Når det kommer til opbevaring af dæk, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til, da vi har 24 års erfaring i branchen, og vores medarbejdere har således de rette kompetencer og den rette viden inden for dette område.

Du er derfor garanteret opbevaring i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, som alle vil kunne få råd til. Vores opbevaring er desuden inklusive hjulskift per sæson. Vil du vide mere om, hvad vi vil kunne tilbyde i forhold til dækopbevaring, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, og det kan du gøre ved at skrive til os på e-mail michael@magnussenbiler.dk eller ved at ringe til os på telefon 51 91 7000.​

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​

Åbningstider

Mandag​-torsdag

08:00 - 17:00​

Fredag

08:00 - 16:00​

Weekend lukket

Kontakt

Magnussen Biler

Fuglsang Allé 16, 7000 Fredericia

Magnussen Biler v/Thomas Skov
Fuglsang Allé 16
7000 Fredericia